Meghívó Manufaktúra Egyedi Esküvői Meghívó Logó
html5 templates

A megrendelés menete:

1. Írjátok meg elképzeléseiteket, hogy milyen meghívóra és kiegészítőkre lenne szükségetek. Ha találtatok képet olyan meghívókról, ami megtetszett vagy hasonlít arra, amit szeretnétek, nyugodtan küldjétek! :)

Ha már tudjátok, megírhatjátok az alábbi részleteket is:

• Milyen legyen a meghívók hangulat-és színvilága, az esküvő arculata? (Például virágos, rusztikus, greenery, stb.) 

• Milyen fő látványelem(ek)et szeretnétek? Szeretnétek-e pl. nevetekből alkotott logót, kalligráfiát vagy egyedi illusztrációt a meghívóra? (Segíthet, ha valamilyen közös pontot találtok, például találkozásotok, közös hobbi, ami "közös nevezőt", egyediséget adhat a meghívótoknak.)

• Hány darab meghívót szeretnétek?

• Milyen kiegészítőkkel terveztek, és ezek darabszáma? (ültetési rend, ültetőkártya, menükártya, ujjlenyomat-fa, köszönőajándék címke, tányéralátét, stb.)

• Szeretnétek-e nyomtatást, vagy Ti nyomtatnátok ki? (utóbbi esetben csak tervezési díj)

• Van-e bármely más egyéb megvalósítási ötletetek?

2. Az elképzeléseitek alapján küldök Nektek egy árajánlatot.

3. Az árajánlat elfogadása után, pár napon belül elkészítem a látványtervet, többféle színben, variációban, és különféle betűtípusok közül választhattok.

A terven díjmentesen három kör változtatást tudtok kérni. Egy körön belül változtatás például: szöveg elrendezése, betűtípus, színek, minta kicsinyítése-nagyítása, minta elhelyezése, szöveg tartalmán való változtatás. A 4. körtől a további változtatások díja 3000 Ft / alkalom - erre többnyire már nincs szükség, mert három körön belül általában elkészül a végleges terv.

4. A kért módosítások, javítások alapján elkészítem a végleges látványtervet. Kiválasztjátok, hogy milyen papírra kéritek - többféle, prémium minőségű kreatív papírból választhattok.

5. A végleges látványterv jóváhagyása, és a díj kiegyenlítése utalással.

6. Fizetés után továbbítom a nyomdába az anyagotok, és pár napon belül megkapjátok a kész meghívókat. :) (Vagy kérésre a nyomdakész file-t, amennyiben Ti szeretnétek intézni a nyomtatást.)

7. Gratulációk és elismerések fogadása, miután kiküldtétek a meghívókat. :)


Minden jog fenntartva. A weboldalon szerepeltetett képek az oldal tulajdonosának tulajdonát képezik! © 2022 Meghívó Manufaktúra •
 Adatkezelési tájékoztató